Kategori
blog

Centre of Void Residence

The concept of the house focuses on the creating an ecological design of house which is one small design 200 sqm house. The design allow natural fresh air by the design of the green slot which also allow natural indirect lighting coming to the space. The shape itself combine the 2 intentions, first intention is well refined detail using geometric clear partii and second is maximise space through space utilisation.

Principal Architect : Realrich Sjarief
Client : Tania Chandra Lukito and Family
Project Team : Lia Kurniadewi, Mukhammad Ilham
Status : on construction
General Contractor : DOT Workshop
Advisor in charge : Singgih Suryanto
Structure Engineer : Anwar Susanto + John Djuhaedi

Oleh Realrich Sjarief

Founder of RAW Architecture

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s