Kategori
blog

Plan

The Ground floor is the arrival when the residence and studio people coming in one entrance. Meanwhile public who want to come to strange library is separated at the periphery of the cluster and ended in the landscape amphitheater, the heart of the complex. The sequence is interplay with axial vista, private – public, and functionality of the space.

GF publish FF Publish RF publish

Oleh Realrich Sjarief

Founder of RAW Architecture

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s